Stefanović: Puna borbena gotovost do daljeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Puna borbena gotovost do daljeg

Stanje pune borbene gotovosti Vojske i policijskih jedinica, uvedeno zbog akcije kosovske policije na severu Kosova, i dalje traje, a trajaće dok se ne proceni da su rizik više ne postoji, izjavio je danas za radio-televiziju Srbije potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Rade se procene i stanje se prati svakog dana dok bezbednosne službe ne procene da rizik više ne postoji. U trenutku kada predsednik Srbije na osnovu tih informacija bude procenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se stanje pune borbene gotovosti donekle spusti - onda će to biti učinjeno, rekao je Stefanović za Jutarnji dnevnik RTS.

On je ocenio da je na Kosovu i dalje "složeno stanje" i da je dobro što je stavljanjem jedinica vojske i policije u stanje pune borbene gotovosti "upućena jasna poruka tamo gde treba" da je Srbija odlučna da zaštiti svoj narod.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar: Puna borbena gotovost do daljeg

Izvor: Mondo, 31.Maj.2019

Stanje pune borbene gotovosti Vojske i policijskih jedinica, uvedeno zbog akcije kosovskie policije na severu Kosova, i dalje traje...Foto: Fonet/MOD.. Trajaće dok se ne proceni da su rizik više ne postoji, izjavio je danas za radio-televiziju Srbije potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.