Stanovi za vojnike i zaposlene u ministarstvu

Izvor: RTS, 11.Mar.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovi za vojnike i zaposlene u ministarstvu

Ključevi za 18 novih stanova u naselju Stepa Stepanović u Beogradu, uručeni zaposlenima u Ministarstvu odbrane i pripadnicima Vojske Srbije.

Zaposlenima u Ministarstvu odbrane i pripadnicima Vojske Srbije uručeni se ključevi 18 novih stanova u naselju Stepa Stepanović u Beogradu.

Oni će te stanove kasnije moći da otkupe, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je državni sekretar Ministarstva odbrane Zoran Đorđević, koji je uručio ključeve.

Nakon današnje podele ključeva, ostalo je da se dodeli još 95, a planirano je da se dodeli ukupno 779 stanova.

Đorđević je istakao da zbog "administrativne tromosti sistema" ministarstvo nije u mogućnosti da brže obavi dodelu stanova, ali da će u skorijem periodu biti podeljeno oko sto ključeva širom Srbije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.