Stanovi za pripadnike Vojske

Izvor: B92, 11.Mar.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovi za pripadnike Vojske

Beograd -- Zaposlenima u Ministarstvu odbrane i pripadnicima Vojske Srbije su uručeni ključevi 18 novih stanova u naselju Stepa Stepanović u Beogradu.

Oni će te stanove kasnije moći da otkupe, rekao je državni sekretar Ministarstva odbrane Zoran Đorđević, koji je uručio ključeve.

Nakon današnje podele ključeva, ostalo je da se dodeli još 95, a predviđena je dodela ukupno 779 stanova u tom nasleju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Đorđević je kazao da zbog "administrativne tromosti sistema" ministarstvo nije u mogućnosti da brže obavi dodelu stanova, ali da će u skorijem periodu biti podeljeno oko sto ključeva širom Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanovi za vojnike i zaposlene u ministarstvu

Izvor: RTS, 11.Mar.2014

Ključevi za 18 novih stanova u naselju Stepa Stepanović u Beogradu, uručeni zaposlenima u Ministarstvu odbrane i pripadnicima Vojske Srbije. ..Zaposlenima u Ministarstvu odbrane i pripadnicima Vojske Srbije uručeni se ključevi 18 novih stanova u naselju Stepa Stepanović u Beogradu...Oni će te...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.