Izvor: Vostok.rs, 25.Avg.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski piloti na vežbi u Rusiji

25.08.2015. -

Trilateralna vojna vežbe specijalnih snaga Srbije, Rusije i Belorusije „Slovensko bratstvo 2015”, o kojoj je bilo mnogo reči ovih dana, nakon primedbi iz Brisela da bi trebalo da Srbija prilagodi svoju spoljnu bezbednosnu politiku Evropskoj uniji, održaće se krajem avgusta i početkom septembra u Ruskoj Federaciji, na poligonu u blizini Novorosijska.

„Na vežbi će učestvovati 60 pripadnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Vojske Srbije. Kao glavna aktivnost planiran je padobranski i helikopterski desant u okviru specijalne operacije”, navodi se u pisanim odgovorima Ministarstva odbrane na pitanja „Politike”.

Krajem oktobra, na letno-taktičkoj vežbi na poligonu „Ašuluk” učestvovaće i 15 naših vazduhoplovaca. Posade će se obučavati za odbijanje napada protivnika i zaštitu sopstvenih jedinica i objekata
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

I srpski piloti na vežbi u Rusiji

Izvor: Vostok.rs, 26.Avg.2015, 09:20

26.08.2015. -..Trilateralna vojna vežbe specijalnih snaga Srbije, Rusije i Belorusije „Slovensko bratstvo 2015”, o kojoj je bilo mnogo reči ovih dana, nakon primedbi iz Brisela da bi trebalo da Srbija prilagodi svoju spoljnu bezbednosnu politiku Evropskoj uniji, održaće se krajem avgusta i početkom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.