Srpska PVO spremna da ruši dronove ako bude bilo potrebe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 22:30

Srpska PVO spremna da ruši dronove ako bude bilo potrebe (VIDEO)

Vojska Srbije je spremna za sve vrste provokacija.

Nakon što je Turska isporučila dronove tipa Bajraktar TB2 lažnoj državi Kosovo, isti su se koristili za izviđanje duž administrativne linije sa centralnom Srbijom.

Turski dronovi imaju dobru opremu i u povoljnim meteorološkim uslovima mogu biti veoma korisni u izviđanju teritorija, što je tzv. Vojska Kosova iskoristila kako bi izviđala baze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vojske Srbije duž administrativne linije.

Srpska komanda je u pomenut rejon poslala pojačanje u vidu PVO sistema, pa su savremeni sistemi tipa Pancir S1 zauzeli položaje blizu administrativne granice.

Više o tome pogledajte u videu ispod:

Izvor: Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.