Saopštenje o Dikoviću lažno

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jan.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje o Dikoviću lažno

NIŠ, 24. januara 2012. (Beta) - Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je u utorak da je saopštenje Fonda za humanitarno pravo, u kojem se načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković optužuje za ratne zločine na Kosovu, "potpuno lažno, a u nekim segmentima i monstruozno".

NIŠ, 24. januara 2012. (Beta) - Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je u utorak da je saopštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Fonda za humanitarno pravo, u kojem se načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković optužuje za ratne zločine na Kosovu, "potpuno lažno, a u nekim segmentima i monstruozno".Ministar Šutanovac je u Nišu izjavio da očekuje adekvatnu reakciju državnih organa na to saopštenje nevladine organizacije Fond za humanitarno pravo."Ja očekujem da će državni organi adekvatno reagovati, a Diković zatražiti zaštitu na sudu, jer će to biti velika provera demokratije u Srbiji", rekao je Šutanovac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.