Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 13:51

SRBIJA DOBIJA MOĆNO ORUŽJE OD IZRAELA: Stiže SUV Smartshooter SMASH 3000 (VIDEO)

Vojska Srbije uvodi izraelski sistem u upotrebu

Vojska Srbije uvodi u naoružanje izraelski sistem za upravljanje vatrom koji se koristi na puškama FN SCAR L kalibra 5,56 mm, a koji je namenjen za uništavanje dronova male veličine ovom puškom.

Ovaj sistem će koristiti jedinice za specijalne operacije odnosno pripadnici 72. brigade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za specijalne operacije koji koriste ovu belgijsku pušku u svom naoružanju.

Smartshooter SMASH 3000 je proizvod izraelske kompanije koji se do sada dokazao u borbenoj upotrebi, a prvi put srpskoj javnosti je predstavljen na redovnoj Analizi stanja i sposobnosti Vojske Srbije i tom prilikom priređen statički prikaz naoružanja i vojne opreme njenih jedinica u Nišu.

Više o tome saznajte u odličnom videu ispod

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.