SA ZAVIŠĆU I PAKOŠĆU GLEDAJU NAPREDAK VOJSKE! Predsednik Vučić žestoko odgovorio Ponošu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 13:43

"SA ZAVIŠĆU I PAKOŠĆU GLEDAJU NAPREDAK VOJSKE!" Predsednik Vučić žestoko odgovorio Ponošu

Predsednik je prokomentarisao izjavu Zdravka Ponoša o ulaganjima u Vojsku i dodao da građani sa ponosom gledaju na porast kapaciteta, snaženje borbene gotovosti vojske.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan na napredak Vojske Srbije, kao i da oni koji su uništili vojsku, "sa zavišću i pakošću" sada gledaju na napredak Vojske.

On je tako prokomentarisao izjavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zdravka Ponoša o ulaganjima u Vojsku i dodao da građani sa ponosom gledaju na porast kapaciteta, snaženje borbene gotovosti vojske.

Kada se radi o rušenju Savamale, o čemu su pisali pojedini mediji, Vučić je rekao da je trebalo njega da pozovu da usred dana to uradi.

- Došao bih sam i porušio to usred dana i napravio lep deo Beograda koji pokazuje napredak Srbije i Beograda i postaje mesto sa najskupljim kvadratom. Tu ljudi iz Evrope provode najviše vremena, a ima i onih koji su rušili Beograd na vodi a sada više vremena provode tamo, naročito u šoping molu - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.