Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 15:34

Vučić: Ponosno kažem, ja sam taj koji je doneo odluku da se gradi BG na vodi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan što je on bio taj koji je rekao da se počne sa izgradnjom Beograda na vodi i da se poruše protivpravno podignute udžerice pomoću kojih su neki pravili ekstraprofit za sebe. Sa ponosom vam saopštavam - ja sam bio čovek koji je doneo odluku da se gradi Beograd na vodi. Da se ruše protivpravne udžerice. Ja sam taj, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić: Ja sam naredio da se ruši u Savamali

Izvor: VOA, 24.Apr.2023

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da je, u aprilu 2014. godine, tada kao premijer, naredio nelegalno rušenje objekata u naselju Savamala u Beogradu - gde se trenutno nalazi Beograd na vodi, prenosi FoNet. "Sa ponosom saopštavam - ja sam bio čovek koji je doneo odluku da...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.