Rebalans za vojsku i „švajcarce“

Izvor: Danas, 01.Okt.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebalans za vojsku i „švajcarce“

Za razliku od prethodnih godina kada je budžet Republike Srbije završavao sa suficitom uprkos planiranim deficitima, ove godine će zahvaljujući rebalansu budžeta godina sa fiskalnog stanovišta biti završena kako je i planirano. Članak Rebalans za vojsku i „švajcarce“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Fiskalni savet kritikovao izmene budžeta: Rebalans za vojsku i "švajcarce"

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2019

Za razliku od prethodnih godina, kada je budžet Srbije završavao sa suficitom, uprkos planiranim deficitima, ove godine će zahvaljujući rebalansu budžeta, godina sa fiskalnog stanovišta biti završena kako je i planirano...Kako piše Danas, umesto viška od 25 milijardi koji bi bio bez rebalansa,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.