Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Potpisan sporazum KFOR-a i Vojske Srbije

Predstavnici KFOR-a i Vojske Srbije potpisali su u Prištini Sporazum o privremenim operativnim procedurama nakon pune relaksacije Vazdušne zone bezbednosti.

U ime Vojske Srbije, Sporazum je potpisao zamenik komandanta Združene operativne, general-major Slavoljub Janićijević, navodi se na sajtu Ministarstva odbrane Srbije. Potpisivanju su prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << načelnik Generalštaba Ljubiša Diković i komandant Kfora, general-major Guljelmo Luiđi Miljeta.

Vazdušna zona bezbednosti, koja je definisana Vojno-tehničkim sporazumom, proteže se duž prelaza sa Kosovom u širini od 25 kilometara.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan sporazum Vojske Srbije i Kfora

Izvor: B92, 22.Nov.2015

Vojska Srbije i Kfor su potpisali u Prištini Sporazum o privremenim operativnim procedurama nakon pune relaksacije Vazdušne zone bezbednosti...U prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kfora general-majora Guljelma Luiđija Miljete, sporazum je u ime...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.