Prikupljeno više od dva miliona dinara za obnovu pozorišta „Boško Buha“

Izvor: Beta OMS, 13.Feb.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljeno više od dva miliona dinara za obnovu pozorišta „Boško Buha“

Odličan odziv na aukciji slika Hemofarm fondacije Beograd, 12. februar 2015. – Na humanitarnoj aukciji Hemofarm fondacije prodato je 33 od 50 slika i sakupljeno više od 15 hiljada evra za obnovu najstarijeg dečjeg pozorišta „Boško Buha“. Hemofarm fondacija je u okviru kampanje „Svim srcem“ u Domu Vojske Srbije ponudila na prodaju 50 vrednih dela domaćih autora stečenih tokom više od pola veka postojanja. Najveću cenu od 1400 evra dostigla je slika Mihaila Bate Protića „Pejzaž“, a za njom slede slike Nikole Graovca „Mrtva priroda“ i „Pogled na grad“ Rista Kiperaša.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Svaka čast: Velika donacija za rekonstrukciju Pozorišta “Boško Buha”

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2015

Više od dva miliona dinara sakupljeno je za obnovu Pozorišta “Boško Buha” na humanitarnoj aukciji Hemofarm fondancije, saopštili su organizatori...U okviru kampanje “Svim srcem”, Hemofarmfondacija je ponudila na prodaju 50 vrednih dela domaćih slikara stečenih tokom pola veka postojanja...“Izuzetno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.