Svaka čast: Velika donacija za rekonstrukciju Pozorišta “Boško Buha”

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast: Velika donacija za rekonstrukciju Pozorišta “Boško Buha”

Više od dva miliona dinara sakupljeno je za obnovu Pozorišta “Boško Buha” na humanitarnoj aukciji Hemofarm fondancije, saopštili su organizatori.

U okviru kampanje “Svim srcem”, Hemofarmfondacija je ponudila na prodaju 50 vrednih dela domaćih slikara stečenih tokom pola veka postojanja.

“Izuzetno sam srećan što sam ovde imao priliku da vidim ljude koji visoko cene kulturu, a još više plemeniti cilj ovog okupljanja”, istakao je upravnik Pozorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << “Boško Buha” Milorad Mandić Manda i dodao:“Hvala svima koji su kod sebe našli jedno mestašce da pomognu nove predstave, nova uzbuđenja, nova odrastanja, što su prepoznali u šta treba ulagati, što su zreli i odgovorni. U znak zahvalnosti „Boško Buha“ će na sedištima u renoviranoj sali istaći pločice sa imenima donatora“.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.