Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Apr.2023, 12:02

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije: “Da kao i vaši preci koračate uzdignute glave i osvetlate obraz svojoj otadžbini”

Vučić je naveo da u spomen na dan kada je 1815. godine podignut Drugi srpski ustanak, proslavljamo najveći vojni praznik. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije. On je u čestitki naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << da u spomen na […]
Vest Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije: “Da kao i vaši preci koračate uzdignute glave i osvetlate obraz svojoj otadžbini” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.