Pozvani svi prijatelji Srbije da prisustvuju vojnoj paradi

Izvor: Politika, 07.Okt.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozvani svi prijatelji Srbije da prisustvuju vojnoj paradi

BEOGRAD – Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da su svi prijatelji Srbije, a među njima i američki predsednik i britanski premijer, pozvani da prisustvuju vojnoj paradi 16. oktobra u Beogradu.

Pozvani su svi saveznici Vojske Srbije i tadašnje vojske Jugoslavije, kao i američki predsednik Barak Obama i britanski premijer Dejvid Kameron, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << rekao je Gašić novinarima prilikom uručenja donacija porodicama ugroženih pripadnika vojske u poplavama.

„Srbija je otvorena zemlja za sve prijatelje da budu gosti na vojnoj paradi 16. oktobra”, rekao je Gašić i dodao da je Vojska Srbije spremna za taj događaj.

Odgovarajući na novinarska pitanja da li je bilo pritisaka sa zapada da se vojna parada ne održi, Gašić je odgovorio da nije.

Tanjug

objavljeno: 07.10.2014.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar obrane Srbije: Na proslavu pozvani i Obama i Cameron

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Okt.2014

Ministar obrane Srbije Bratislav Gašić  izjavio je danas da su američki predsjednik Barack Obama i  britanski premijer David Cameron pozvani na proslavu 70. godišnjice oslobodjenja Beograda u Drugom svjetskom ratu... "Svi saveznici tadašnje vojske Jugoslavije pozvani su da učestvuju u slavlju",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Gašić: Svi saveznici pozvani

Izvor: B92, 07.Okt.2014

Američki predsednik Barak Obama i britanski premijer Dejvid Kameron pozvani su da prisustvuju vojnoj paradi 16. oktobra u Beogradu, izjavio je Bratislav Gašić...Ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je, prilikom uručenja donacija porodicama ugroženih pripadnika vojske u poplavama, da su pozvani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.