Potpukovnica američke vojske zapevala himnu Srbije: Podele nas ne vode nikuda VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 19:11

Potpukovnica američke vojske zapevala himnu Srbije: "Podele nas ne vode nikuda" VIDEO

Američka ambasada u Srbiji na svom Tviter nalogu objavila je dirljiv snimak potpukovnice Manuele Peters, koja je na poseban način želela da se oprosti od Srbije.

Naime, nakon višegodišnjeg službovanja u Beogradu, ova žena koja je bila vojni vazduhoplovni ataše SAD u Beogradu, otpevala je srpski himnu "Bože pravde".

"Bolji smo i jači zajedno, podele nas ne vode nikuda. Saradnja i partnerstvo, čak i uprkos zajedničkoj teškoj prošlosti, nude put napred" kazala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potpukovnica Manuela Peters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMERIČKA POTPUKOVNICA SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTILA OD SRBIJE Posle višegodišnjeg službovanja u Beogradu stala za mikrofon i otpevala "Bože pravde" (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

Nakon višegodišnjeg službovanja u Beogradu, potpukovnica Manuela Peters, vojni vazduhoplovni ataše SAD u Beogradu, želela je na poseban način da se oprosti od Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.