Izvor: Blic, 11.Jul.2023, 21:55

AMERIČKA POTPUKOVNICA SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTILA OD SRBIJE Posle višegodišnjeg službovanja u Beogradu stala za mikrofon i otpevala "Bože pravde" (VIDEO)

Nakon višegodišnjeg službovanja u Beogradu, potpukovnica Manuela Peters, vojni vazduhoplovni ataše SAD u Beogradu, želela je na poseban način da se oprosti od Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMERIKANKA SE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN OPROSTILA OD SLUŽBE U SRBIJI: Stala za mikrofon i otpevala pesmu od koje su svima zaigrala srca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023

Potpukovnica Manuela Peters otpevala himnu "Bože pravde"..Potpukovnica Manuela Peters, vojni vazduhoplovni ataše SAD u Beogradu, odlučila je da se na poseban način oprosti od Srbije nakon višegodišnjeg službovanja u Beogradu. ..Ona je izvela srpsku himnu "Bože pravde" i snimak njene emotivne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.