Potporučnik pronađen mrtav u internatu Vojne gimnazije

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potporučnik pronađen mrtav u internatu Vojne gimnazije

Potporučnik Vojske Srbije Veljko Popadić (26) sinoć je pronađen mrtav u internatu Vojne gimnazije, saopštila je Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane.

Pretpostavlje se da je reč o samoubistvu, ali tačne okolnosti i uzrok tog tragičnog događaja biće poznati nakon istrage, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj su izvršili predstavnici Prvog osnovnog javnog tužilaštvu u Beogradu i nadležni organi Vojne policije.

Potporučnik Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (Boška) Popadić rođen je 19. marta 1988. godine u Prijepolju. U Vojsci Srbije je od 10. septembra 2011. godine. Na dužnosti je bio u Vojnoj gimnaziji.

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegram saučešća porodici nastradalog, navedeno je u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio se mladi oficir Vojske Srbije?!

Izvor: Press, 01.Jun.2014

Pretpostavlje se da je reč o samoubistvu, ali tačne okolnosti i uzrok tog tragičnog događaja biće poznati nakon istrage, navedeno je u saopštenju...Uviđaj su izvršili predstavnici Prvog osnovnog javnog tužilaštvu u Beogradu i nadležni organi Vojne policije. ..Potporučnik Veljko (Boška)...

Nastavak na Press...

Potporučnik pronađen mrtav u internatu Vojne gimnazije

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2014

Potporučnik Vojske Srbije, 26.godišnji Veljko Popadić, u subotu uveče je pronađen mrtav u internatu Vojne gimnazije, saopštila je Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane. Pretpostavlje se da je reč o samoubistvu, ali tačne okolnosti i uzrok tog tragičnog događaja biće poznati nakon...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.