Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoš: Opasno je kada se Vučić i Tači igraju mira, a kamoli rata

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "još jednom manipulacijom ponizio Vojsku", kada je naredio da bude podignuta borbena gotovost nakon upada kosovske specijalne jedinice ROSU kod jezera Gazivode.

"Borbena gotovost Vojske se ne podiže tako što Vučić podigne obrvu, Marko Đurić se uozbilji, a Vulin obuje obe čizme. Niti je bilo razloga za pomeranje Vojske, niti se to desilo", rekao je Ponoš listu "Danas".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Ponoš, koji je i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, istakao je da je Vučić, osim što je još jednom manipulacijom ponizio Vojsku, uznemirio i građane Srbije i ostvario se kao urednik rijaltija na Pinku i RTS-u.

"Vučić i Hašim Tači su u biznisu zakuvavanja stvari oko Kosova do ivice sukoba, kako bi dogovor, koji su inače sa svojim mentorima već utanačili, mogli da predstave u javnosti kao spasonosni mirovni sporazum. Ljudi enormnih ambicija, skromnih sposobnosti i nečasnih namera su rizični i kada se igraju mira, a kamoli rata", naveo je Ponoš.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.