Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2024, 19:10

Počasna artiljerijska paljba sa Petrovaradinske tvrđave povodom Dana državnosti

Po naređenju predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, sutra, u sredu 14. februara 2024. godine u 16 časova, povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije, pripadnici Garde Vojske Srbije izvršiće počasnu artiljerijsku paljbu deset plotuna iz četiri artiljerijska oruđa sa platoa Petrovaradinske tvrđave.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Helikopteri nad gradom i artiljerijska paljba sa niške Tvrđave uoči Sretenja

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2024

Garda Vojske Srbije će u sredu, 14. februara, u 16 sati, uoči Sretenja - Dana državnosti, izvesti počasnu artiljerijsku paljbu na tri lokacije u zemlji, a jedna od njih je Tvrđava u Nišu. U Domu vojske će biti otvorena i izložba Vojnog muzeja, građani će moći da vide i deo naoružanja kojima...

Nastavak na JužneVesti.com...

KANONADA Počela počasna paljba sa Kalemegdana povodom proslave Dana državnosti Srbije (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 17:13

Povodom obeležavanja 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, pripadnici Garde Vojske Srbije počeli su sa počasnom artiljerijskom paljbom sa Savskog platoa na Kalemegdanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.