Palmer i Vučić o vojsci Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmer i Vučić o vojsci Kosova

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmer, rekao je u Beogradu da je „dugo poznat stav SAD da podržaju kosovske oružane snage“, ali je ukazao da je to tranzicija kojoj će biti potrebno vreme, kao i da će Vašington osigurati da se to odvija na način koji će dobrineti regionalnom miru i stabilnosti. Vučić je rekao da je Palmera zamolio za razumevanje za poziciju Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić i Palmer različito o formiranju kosovske vojske

Izvor: VOA, 19.Okt.2018

Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Metju Palmer izjavio je posle današnjeg susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da SAD podržavaju dijalog Beograda i Prištine i istakao posvećenost SAD da, zajedno sa EU, rade na tome da se podrži dogovor kojim će se normalizovati odnosi...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.