Ostaju bez struje zbog duga Vojske

Izvor: B92, 06.Feb.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostaju bez struje zbog duga Vojske

Čačak -- Petočlanoj porodici Radosavljević preti isključenje struje zbog duga od 50.000 dinara koji je Vojska Srbije načinila u njihovoj kući u vreme NATO bombardovanja.

U vreme bombardovanja Srbije u kući porodice Radosavljević u čačanskom naselju Ljubić Vojska Srbije postavila je radar Radarske jedinice iz Kraljeva, koji je služio za odbranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kraljeva i Čačka i za tu namenu koristila njihovu struju i telefonsku liniju, rekla je danas novinarima Milica Radosavljević.

Ona je dodala da je oko 15 vojnika boravilo pre 12 godina u njihovoj kući 42 dana. Kada su oni otišli, ostali su veliki dugovi za telefon i struju, rekla je Radosavljevićeva. "Telekom" je otpisao dug za telefon, ali dug za struju je ostao.

Prema rečima Radosavljevićeve, predstavnici Vojske Srbije su posle bombardovanja obećali da će platiti struju, ali to se nije dogodilo, pa su oni plaćali koliko su mogli.

Trenutno, dug sa kamatama iznosi oko 50.000 dinara. Milica Radosavljević živi u kući zajedno sa mužem, ćerkom i dvoje unuka, i niko nije zaposlen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojska ostavila dug za struju

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2012

Petočlanoj porodici Radosavljević iz čačanskog naselja Ljubić preti isključenje struje zbog duga od 50.000 dinara koji je Vojska Srbije napravila u njihovoj kući u vreme NATO bombardovanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ostaju bez struje zbog duga Vojske

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2012

Petočlanoj porodici Radosavljević preti isključenje struje zbog duga od 50.000 dinara koji je Vojska Srbije napravila u njihovoj kući u vreme NATO bombardovanja...U vreme bombardovanja Srbije u kući porodice Radosavljević u čačanskom naselju Ljubić Vojska Srbije postavila je radar Radarske jedinice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Radosavljevićima seku struju zbog duga VJ

Izvor: Mondo, 07.Feb.2012, 01:33

Petočlanoj porodici Radosavljević preti isključenje struje zbog duga od 50.000 dinara koji je Vojska Jugoslavije napravila u vreme NATO bombardovanja.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.