Odlična ocena vojnoj paradi u Beogradu

Izvor: Beta, 17.Okt.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična ocena vojnoj paradi u Beogradu

BEOGRAD, 17. oktobra 2014. (Beta) - Predsednik Srbije i vrhovni komandat Vojske Srbije Tomislav Nikolić ocenio je u petak da je vojna parada u Beogradu pokazala da Srbija ima snažnu, odvažnu i modernu vojsku, čije pripadnike krasi čvrstina, odlučnost i odanost otadžbini.

"Na vašim licima video sam da vam je jaka kiša bila samo još jedan podsticaj da svom narodu i čitavom svetu Vojsku Srbije prikažete >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u najboljem svetlu", naveo je Nikolić u oceni parade "Korak pobednika", održane uoči 70. godišnjice oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Predsednik je ocenio da su parada i uloženi rad pokazali zašto Vojska Srbije uživa najveće poverenje gradjana.

"Grmljavina motorizovanog i vazduhoplovnog ešelona, usklici pripadnika Rečne flotile i jednovremeni bat strojevog koraka pešadijskog ešelona, ispunili su naša srca ponosom i divljenjem", naveo je Nikolić.

Vrhovni komandant oružanih snaga Srbije je paradu ocenio najvišom vojnom ocenom za pokazane rezultate - "odlično".

"Ponosan na Vojsku Srbije, pohvaljujem sve pripadnike Vojske Srbije koji su na bilo koji način učestvovali u paradi i svojim radom doprineli da ovaj značajan dogadjaj bude na najvišem nivou", naveo je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.