Obrenovac danas proslavio slavu

Izvor: Blic, 08.Jun.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrenovac danas proslavio slavu

Gradska opština Obrenovac i Crvena opština Obrenovac obeležile su danas svoju slavu, Silazak Svetog Duha na apostole - Trojice.

U sali opštine obavljeno je sečenje slavskog kolača u prisustvu predstavnika opštine Obrenovac i pripadnika Vojske Srbije.

Sveštenstvo obrenovačke crkve poželelo je da se nikada više u ovakvim uslovima ne proslavlja slava, ali i poručilo da ono "što nas ne obori - ojača nas".

- Obeležili smo danas opštinsku slavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa velikom zabrinutošću na koji način će se razvijati budućnost Obrenovca. Mislimo da nam je više nego ikad potrebna solidanost, jer danas su svi isti. Polomljeni u duši, materijalno je neko više, neko manje oštećen, ali je svako pogođen ovom nepogodom. Opština če dati sve od sebe da se u ovaj grada vrati život, a da onda krenemo putem razvoja - rekao je Miroslav Čučković, predsednik opštine.

On je dodao da će se opština "potpuno posvetiti poslu izgranje novog Obrenovca i novog sistema odrbrane od poplava".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obrenovac obeležio slavu

Izvor: B92, 08.Jun.2014

Obrenovac -- Opština Obrenovac obeležila je danas svoju slavu, Silazak Svetog Duha na apostole - Trojice...Kako se navodi u saopštenju te opštine u sali opštine isečen je slavski kolač u prisustvu predstavnika opštine Obrenovac i pripadnika Vojske Srbije...Uz slavske čestitke rukovodstvu opštine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.