Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SUTRA PEŠKE DO LIDA Vojska postavila pontonski most, sezona kupanja počinje 1. jula

Pontonski most na Lidu pripadnici Vojske Srbije počeli su da postavljaju danas u ranim jutarnjim satima, a od sutra on će biti otvoren za pešake i laka vozila.

Do prekida je došlo pri samom kraju radova kada je u požaru izgoreo čamac u blizini ovog privremenog mosta. Srećom, vatra je brzo ugašena, čovek koji se nalazio na njemu spašen, a radovi nastavljeni.

Za postavljanje pontonskog mosta dugačkog 320 metara zaduženi su bili pripadnici vojske koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su sinoć doplovili iz Šapca. Radove su priveli kraju, a posetioci će već sutra moći da ga koriste. Prelaz će biti moguć i za laka vozila.

- Zvanična sezona kupanja počinje 1. jula, a trajaće do 1. septembra. Prevoz i ulaz će biti besplatni. U toku je postavljanje pontona, a uslediće i dovod vode kako bi se obezbedili i tuševi za posetioce. Na plaži će dežurati spasioci i medicinske ekipe radi potpune bezbednosti. Pripremamo i manifestaciju “Leto na Lidu” - kaže zamenik predsednika opštine Zemun Damir Kovačević.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.