GORI ČAMAC KOD LIDA Vatra sad preti da zahvati i PONTONSKI MOST

Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI ČAMAC KOD LIDA Vatra sad preti da zahvati i PONTONSKI MOST

Čamac koji se zapalio u blizini plaže Lido u Zemunu, iznenada je buknuo dok su vojnici sastavljali pontonski most, a ubrzo su na lice mesta stigli i vatrogasci koji se i dalje bore sa vatrom.

Zbog nepristupačnosti čamcu, koji je bliži obali Lida, vatrograsci su se namučili kako bi produžili crevo. Kako kaže reporter "Blica", na licu mesta su dve vatrogasne ekipe.

Čamac je najverovatnije nanela struja, a prema izjavama očevidaca, na njemu se nalazila jedna osoba koja se spasila skokom u vodu, da bi je zatim izvukli pripadnici vojske.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo čamac kod Lida, čovek se spasio skokom u Dunav

Izvor: B92, 19.Jun.2017

Beograd -- Požar koji je izbio kada se zapalio čamac na Dunavu u blizini plaže Lido u Zemunu je ugašen, a jedna osoba je povređena, navode iz policije...Muškarac je zadobio opekotine i prevezen je u Zvečansku, kažu u MUP-u...Čamac se zapalio oko 11.50 sati, a na lice mesta su izašli vatrogasci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.