Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jun.2023, 14:44

OBRAĆANJE NAČELNIKA GENERALŠTABA U 16 SATI: Mojsilović će govoriti o aktuelnoj situaciji na KiM

Načelnik Generalaštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obraća se naciji danas u 16 časova povodom situacije na Kosovu i Metohiji, prenose „Novosti“. Lider albanskih separatista Aljbin Kurti potvrdio je novim akcijama hapšenja Srba na KiM da ima jedan jedini cilj, a to je da po svaku cenu izazove rat na Kosovu i Metohiji. Podsetimo, samo dan […] The post OBRAĆANJE NAČELNIKA GENERALŠTABA U 16 SATI: Mojsilović će govoriti o aktuelnoj situaciji na KiM appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti: General Mojsilović obraća se javnosti u 16 časova

Izvor: Danas, 23.Jun.2023

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obraća se naciji danas u 16 časova povodom situacije na Kosovu i Metohiji, objavile su Večernje novosti na portalu kao udarnu vest.

Nastavak na Danas...

NAČELNIK GENERALŠTABA SE OBRATIIO NACIJI Mojsilović o situaciji na KiM: Tražimo hitne mere kako bi se zaštitio srpski narod!

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jun.2023

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obraća se naciji povodom situacije na Kosovu i Metohiji. – Želim da vas obavestim da je srpski narod na Kosovu i Metohiji izložen strašnom pogromu od strane prištinskog režima Aljbina Kurtija. Srbi su svakodnevno meta Aljbina Kurtija....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.