Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije večeras u Domu Vojske

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jan.2024, 14:37

Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije večeras u Domu Vojske

U Gradskoj kući priređen je prijem za umetnike koji nastupiju na tradicionalnom Novogodišnjem koncertu u Nišu,koji organizuje Srpska Omladinska filharmonija i maestro Zoran Andrić, a koji je gradska manifestacija i održava se večeras u Domu Vojske Srbije u 20 sati.

Zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović poželela je dobrodošlicu umetnicima u Nišu.

Direktor, osnivač i dirigent Omladinske filharmonije Zoran Andrić je poručio da će Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i ovoga puta moći da uživaju u jedinstvenom događaju. On je dodao da je u vreme popularne muzike, koja dominira muzičkom scenom, dobro videti da i klasična muzika ima publiku, a to dokazuje i podatak da su sve karte za Novogodišnji koncert raprodate tokom samo jednog popodneva.

Posebnu pažnju medija privukli su gosti iz Italije, tenori Alesandro Fantoni i Alesandro Goldoni, ali i Stevan Karanac iz Srbije, nesumljivo naš najbolji tenor. Prijemu su prisustvovali Jao Bohui iz Kine kao i Sanja Stanišić i Vesna Aćimović iz Srbije.

Domaćinima su se, u ime solista, zahvalili italijanski tenori koji su naglasili da im je zadovoljstvo da nastupaju u carskom gradu i da veruju da će svojim nastupom zadovoljiti očikavanja publike i njihov istančan ukus.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.