Naslovna strana za ponedeljak, 25. februar 2019. godine

Izvor: Beta, 25.Feb.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovna strana za ponedeljak, 25. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak najviše pišu o reakciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića na medijske navode o postojanju plana za rešenje kosovskog pitanja koji podrazumeva razmenu teritorija kao i o nastavku protesta "Jedan od pet miliona" širom Srbije.BLIC  -  "Četiri beloruska Miga u Srbiji za godinu dana", o nabavci lovačkih aviona a potrebe RV i PVO Vojske Srbije. U tekstu "Vučić 'odjavio' nasilnika Jutku" list piše da predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska Rasinskog orkuga nije hteo da se vidi sa predsednikom opštine Brus koji je optužen za seksualno uznemiravanje.VEČERNJE NOVOSTI  -  O konkursu za prijem u kosovsku vojsku pod naslovom "Uvlače Srbe da pucaju na Srbe". "Kondukterki dao da vozi bez D dozvole", policija u redovnoj kontroli zaustavila autobus "Laste" kojim je upravljala žena bez adekvatne saobraćajne dozvole.DANAS  -  Pod naslovom "Gradjanima Srbije je dozlogrdio kult vodje" o nastavku protesta "Jedan od pet miliona" širom Srbie.ALO  -  "Šabanov život na filmu", list piše da porodica pevača Šabana Šaulića planira da snimi film o njemu. "Stiže novi talas gripa", upozoravaju lekari.INFORMER  -  O lideru Narodne stranke Vuku Jeremiću list piše: "Amerikanci su protiv bojkota izbora u Srbiji". List piše da je "Šaban Goci ostavio 9.600 evra mesečno".KURIR  ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić u kampanji "Budućnost Srbije" ZAOBIŠAO Brus i nasilnika Jutku

Izvor: Blic, 25.Feb.2019

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić zaobišao je juče da poseti Brus tokom kampanje „Budućnost Srbije”, iako ga je predsednik te opštine, nasilnik Milutin Jeličić Jutka očekivao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.