Izvor: Beta, 22.Apr.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovna strana za nedelju, 22. april 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 22. aprila najčešće pišu o postupcima lidera radikala Vojislava Šešelja, Danu Vojske Srbije i drugim političkim i ekonomskim temama.BLIC - "Šešelj opasni klovn srpske politike", o tri decenije politike lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja. "Dobro je što je Vučić zvao Putina zbog Kosova", kaže ambasador norveške u Srbiji Arne Sanes Bjernstad.POLITIKA - Pod naslovom "Vojska Srbije dobila četiri 'miga-29' od Belorusije" objavljen je intervju sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom. "Jedinstven mineral - metal budućnosti", otkriven metal Jadarit nedaleko od Loznice. "Kako će Tramp odgovoriti Kimu", Severna Koreja obustavlja nuklearne probe.VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Američka fabrika laži o Srbima" istraživanje lista u kome je navedeno kako je američka lobistička agencija iz Vašingtona dezinformisala svet o srpskom narodu. "Preparati za potenciju i mršavljenje - obmana", upozoravaju lekari iz laboratorije za javno zdravlje BeogradaKURIR – Pod naslovom "Vulinu zabranjen ulazak u Hrvatsku" list piše o odluci hrvatske vlade da do daljeg zabrani ulazak ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu, nakon njegove izjave da o njegovoj poseti Jasenovcu odlučuju on i Vrhovni komandant Srbije Aleksandar Vučić, a ne hrvatski ministri.ALO – U tekstu "Djaci ne znaju ništa o Jasenovcu", list piše o udžbenicima u kojima ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Norveški ambasador za "Blic": Dobro je što je Vučić zvao Putina zbog KOSOVA

Izvor: Blic, 22.Apr.2018

Prošle godine je obeleženo sto godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i nordijskih zemalja - Švedske, Norveške i Danske, a istorija odnosa Srbije i Norveške seže u još dublju prošlost, čak do krstaških ratova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.