Najprizemnije uvrede Jeremića upućene  premijerki Ani Brnabić

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najprizemnije uvrede Jeremića upućene premijerki Ani Brnabić

Vuk Jeremić na društvenoj mreži Tviter izvređao premijerku Anu Brnabić

Još jednom su lideri Saveza za Srbiju pokazali pravo lice i svoju patološku mržnju prema ženama.

Kad opozicija smenjuje onda Đilas, Janković, Jeremić, Obradović i ostali iz Saveza za Srbiju ćute

Pored poziva na silovanje i vešanje Vuk Jeremić se najprizemnijim rečima uvredio premijerku Srbije Anu Brnabić nazvaši je "ološem".

Jeremić je na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviter, okačio post sa snimkom na kome premijerka priča o Vojsci Kosovo, a u kometaru napisao "ološ".

Ološ. https://t.co/l9Yi7SuSm6

— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) December 14, 2018

Podsetimo, Željko Veselinović predsednik sindikata Sloga i član opozicionog Saveza za Srbiju, najbrutalnije je izvređao premijerku Anu Brnabić - poželeo joj je da je zatvore u sobu sa obdarenim Afroamerikancem, tek puštenim iz zatvora, a da sve to prate kamere i da se emituje kao rijaliti! Premijerka je na sve to odgovorila:

- Jel iz vašeg programa ovo spada pod izgradnju društva po najvišim evropskim standardima ili zaštitu građana od stvaranja atmosfere linča? Pošto ljudska prava, jednakost građana i prava žena nisu među vaših prvih 30 prioriteta - napisala je premijerka.

Dostajanstveni lideri @SavezZaSRB @DraganDjilas opet. Jel iz vašeg programa ovo spada pod izgradnju društva po najvišim evropskim standardima ili zaštitu građana od stvaranja atmosfere linča? Pošto ljudska prava, jednakost građana i prava žena nisu među vaših prvih 30 prioriteta. pic.twitter.com/6xSEZerr4f

— Ana Brnabic (@anabrnabic) September 20, 2018
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.