Izvor: Blic, 02.Mar.2024, 09:49

NEVENA I ANĐELA ISPRAĆENE U VOJSKU Dve devojke u martovskoj klasi, porodica i prijatelji se okupili da proslave kao što se to nekad radilo (FOTO)

Nije retkost da se za dobrovoljno služenje vojnog roka opredeljuju i devojke, a poslednjih godina to se dešava sve više. Tako će narednih šest meseci u martovskoj klasi Vojsku Srbije služiti Nevena Filipović iz Adrana kod Kraljeva i Anđela Simović iz Čačka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NARODNA NOŠNJA, KOLO I CELO SELO NA ISPRAĆAJU Nevena i Anđela su odlučile da odu u vojsku, a jedan momenat je bio ključan da stanu rame uz rame sa muškarcima

Izvor: Blic, 02.Mar.2024

Sve češće se za dobrovoljno služenje vojnog roka opredeljuju i devojke. Tako će narednih šest meseci u martovskoj klasi Vojsku Srbije služiti Nevena Filipović iz Adrana kod Kraljeva i Anđela Simović iz Čačka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.