Mojsilović obišao deo snaga Vojske Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 18:55

Mojsilović obišao deo snaga Vojske Srbije

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je sa najbližim saradnicima deo snaga Vojske Srbije koje su preventivno razmeštene

Vojska Srbije se nalazi u najvišem stepenu borbene gotovosti, u skladu sa odlukom vrhovnog komandanta i predsednika Republike, i zajedno sa drugim snagama bezbednosti Republike Srbije prati razvoj situacije na terenu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

.

General Mojsilović je tokom obilaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sagledao razmeštaj jedinica i organizaciju života i rada na matičnim i izdvojenim lokacijama i uverio se da su pripadnici Vojske Srbije spremni, motivisani i potpuno obučeni da brzo i odlučno izvrše sve zadatke koji se pred njih postave.

Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, borbenim moralom i rešenošću vojnika i starešina, koji su kao i mnogo puta do sada pokazali da se na njih uvek može računati, načelnik Generalštaba je poručio da će Vojska Srbije učiniti sve što je u njenoj moći da bude u funkciji mira i bezbednosti građana Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo odbrane: "Pripadnici Vojske Srbije spremni"

Izvor: B92, 30.Maj.2023

Vojska Srbije nalazi se u najvišem stepenu borbene gotovosti, u skladu sa odlukom vrhovnog komandanta i predsednika Republike, navode iz Ministarstva odbrane...Vojska zajedno sa drugim snagama bezbednosti Republike Srbije prati razvoj situacije na terenu...Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.