Ministarstvo odbrane: Pripadnici Vojske Srbije spremni

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 18:55

Ministarstvo odbrane: "Pripadnici Vojske Srbije spremni"

Vojska Srbije nalazi se u najvišem stepenu borbene gotovosti, u skladu sa odlukom vrhovnog komandanta i predsednika Republike, navode iz Ministarstva odbrane.

Vojska zajedno sa drugim snagama bezbednosti Republike Srbije prati razvoj situacije na terenu.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je sa najbližim saradnicima deo snaga Vojske Srbije koje su preventivno razmeštene.

General Mojsilović je tokom obilaska sagledao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razmeštaj jedinica i organizaciju života i rada na matičnim i izdvojenim lokacijama i uverio se da su pripadnici Vojske Srbije spremni, motivisani i potpuno obučeni da brzo i odlučno izvrše sve zadatke koji se pred njih postave.

Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, borbenim moralom i rešenošću vojnika i starešina, koji su kao i mnogo puta do sada pokazali da se na njih uvek može računati, načelnik Generalštaba je poručio da će Vojska Srbije učiniti sve što je u njenoj moći da bude u funkciji mira i bezbednosti građana Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.