Izvor: Pančevac-online.com, 26.Maj.2023, 17:12

MINISTAR VUČEVIĆ: Vojska se razmešta na pozicijama ka administrativnoj liniji

Ministar odbrane Miloš Vučević kaže za RTS, povodom podizanja borbene gotovosti Vojske Srbije, da se VS razmešta na pozicijama ka administrativnoj liniji. Srbija neće dozvoliti novu Oluju, 17. mart, i naći će adekvatan odgovor, pre svega politički, a ne isključujem ni neki drugi odgovor koji će biti adekvatan opasnosti, poručio je Vučević. Miloš Vučević je, […] The post MINISTAR VUČEVIĆ: Vojska se razmešta na pozicijama ka administrativnoj liniji appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPSKA VOJSKA SE RAZMEŠTA PO ADMINISTRATIVNOJ LINIJI SA KOSOVOM Oglasio se ministar Vučević: "Nećemo dozvoliti novu OLUJU!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023

Nećete pokupiti preostale Srbe i potrpati u traktore i poslati ka centralnoj Srbiji..Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da se pripadnici Vojske Srbije razmeštaju na pozicijama ka administrativnoj liniji, kao i da Srbija neće dozvoliti novu "Oluju". "Nešto pre 14 časova, načelnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.