Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 13:09

MALI ALJBIN PONOVO IZIGRAVA VELIČINU! Beograd odreagovao na lažne optužbe - pukovnik Jovanović spustio prištinskog čovečuljka gde mu je mesto

Još jedan u nizu bednih pokušaja optuživanja Beograda za stvaranje tenzija.
Povodom navoda Aljbina Kurtija o kretanju snaga Vojske Srbije u blizini administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, načelnik Komisije za primenu Vojno-tehničkog sporazuma pukovnik Zoran Jovanović istakao je da je reč o nastavku kampanje dezinformacija usmerenih protiv Vojske Srbije i snaga bezbednosti Republike Srbije.
Kurti je na društvenim mrežama pokrenuo kampanju širenja panike i dezinformacija, kako bi pokušao Srbiju da predstavi kao faktor destabilizacije i skrenuo pažnju sa sopstvenih destabilišućih poteza.
Days ago, Serbia's president...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se KFOR o situaciji na Kosovu

Izvor: Danas, 22.Mar.2024

Kosovski premijer Aljbin Kurti napisao je juče na društvenim mrežama, da su na "samo nekoliko metara od granice sa Kosovom primećene specijalne jedinice Vojske Srbije", na šta je reagovao i načelnik Komisije za primenu Vojno-tehničkog sporazuma pukovnik Zoran Jovanović koji je rekao da je reč...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.