Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Feb.2024, 22:53

Kfor demantovao laži Kurtijevih medija: Srpski vojnici nisu uperili oružje u civile na KiM!

Napominje se da je letonski odred bio pozicioniran dalje iza svog vođe, koji je bio uključen u koordinaciju aktivnosti sa Vojskom Srbije. Misija Kfora demantovala je vest i fotografiju koju su danas objavili pojedini prištinski mediji, a koja navodno prikazuje srpsku jedinicu koja upire oružje u civile na teritoriji Kosova i Metohije, ističući da je reč […]
Vest Kfor demantovao laži Kurtijevih medija: Srpski vojnici nisu uperili oružje u civile na KiM! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Kfor demantovao: Srpski vojnici nisu uperili oružje u civile na KiM

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024

​ZVEČAN - Kfor je demantovao vijest i fotografiju koju su objavili pojedini prištinski mediji, a koja navodno prikazuje srpsku jedinicu koja upire oružje u civile na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.