Kad se vojska na Kosovo vrati - zašto smeta ono što piše u Kumanovskom sporazumu?

Izvor: KMnovine.com, 10.Sep.2023, 21:33

''Kad se vojska na Kosovo vrati'' - zašto smeta ono što piše u Kumanovskom sporazumu?

''Kad se vojska na Kosovo vrati" - zašto smeta ono što piše u Kumanovskom sporazumu? ,,Kad se vojska na Kosovo vrati". Pa kome to smeta? Tako piše u Kumanovskom sporazumu!?



Piše: Desimir S. Živković
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<


Smeta Hilu.


Na osnovu čega ovaj izvođač radova Kosmetske nezavisnosti misli da narod Srbije srdačno dočekuje nacionalnu gardu Ohaja koja nam je sa sve Hilom i Bilom sasula 1999. osiromašeni uranijum?


E, nažalost, ne bi to Hil izjavio da mi imamo integritet i da nemamo ovoliko naših BILOVA I HILOVA. Uvek su bili najopasniji domaći Hilovi kojima ništa više nije sveto, pa ni to da podsete Hila i Ohajo gardu da Srbe na Kosovu i Metohiji love kao ZEČEVE pred njihovim očima u 21 veku!





Etničko čišćenje koje je sprovedeno 1999. a nastavlja se i dan danas, da bi proterali i preostale Srbe, odvija se pred očima kompletne ove garniture uz prećutnu, tihu, otvorenu, podršku, a sve što čini ova tzv. nažalost suverena Srbija su izjave za medije, osude putem medija, sastančenja u studijima TV kuća, istorijskih obraćanja šefa države Srbije, inače vlasnika svih institucija u državi.







Pored Hila, koji prelazi granicu svoje ambasadorske uloge, mural ,,Kad se vojska na Kosovo vrati ", smeta i mnogim nevladinim sumnjivim organizacijama koje finansira ova država.


I na kraju i kao narod smo postali ZABORAVNI, pa nam zato ovo rade i Hil i svi domaći Bilovi i Hilovi.






 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.