Hitno obraćanje: Načelnik Generalaštaba Vojske Srbije u 16 časova o situaciji na KiM

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 14:13

Hitno obraćanje: Načelnik Generalaštaba Vojske Srbije u 16 časova o situaciji na KiM

Načenik Generalaštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obraća se naciji danas u 16 časova povodom situacije na Kosovu i Metohiji, saznaju "Novosti".

Lider albanskih separatista Aljbin Kurti potvrdio je novim akcijama hapšenja Srba na KiM da ima jedan jedini cilj, a to je da po svaku cenu izazove rat na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, samo dan nakon što je visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borelj iz Brisela poručio da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << arbitrarna hapšenja Srba na KiM nedopustiva, što je prethodno poručio i KFOR, Aljbin Kurti se oglušio o takav stav i nastavio da hapsi Srbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAČELNIK GENERALŠTABA SE OBRAĆA NACIJI U 16 ČASOVA ZBOG SITUACIJE NA KOSOVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Pripadnici tzv. specijalne kosovske policije akciju hapšenja su izvele sa četiri jedinice..Načelnik Generalaštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obraća se naciji danas u 16 časova povodom situacije na Kosovu i Metohiji...Podsetimo, danas je tzv. kosovska policija uhapsila Srbina Nenada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.