HITNO UPOZORENJE VOJSKE SRBIJE: Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO UPOZORENJE VOJSKE SRBIJE: Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi!

U blizini poligona zabranjuje se svako kretanje ljudi, stoke i vozila, kao i sakupljanje nerasprsnutih projektila, jer to može biti opasno po život.

Jedinice Vojske Srbije izvodiće vežbe sa bojnim minsko-eksplozivnim sredstvima na vojnom poligonu "Mogila" 17, 18. i 19. septembra, od 7 do 18 sati.

U tim danima, u navedenom području zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima.

Poligonsko-strelišni prostor biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: "Ne idi dalje - gađa se!" i obezbeđen stražarima.

Zabranjeno je i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova, jer to može biti opasno po život. Vojska Srbije saopštava da neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati nepoštovanjem navedenih zabrana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.