Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021, 16:22

FOTO: Održana vojno-policijska vežba "Odgovor 2021"

Združena vojno-policijska taktička vežba sa bojevim gađanjem "Odgovor 2021" održana je na poligonu Pasuljanske livade, gde je Vojska Srbije prikazala vatrenu moć najsavremenijeg naoružanja i borbenih sistema kojima raspolaže, kao i sredstva iz razvoja domaće odbrambene industrije.

Nešto ranije, na poligonu Orešac kod Vršca, prikazana je sposobnost specijalnih jedinica Vojske Srbije i policije za izvođenje protivterorističke akcije i rešavanje talačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << situacije.

U delu vežbe na Pasuljanskim livadama učestvovalo je više od 1.000 pripadnika Vojske Srbije, oko 200 pripadnika policije i više od 140 borbenih sredstava i sistema.

U prvom segmentu vežbe učestvovalo je 312 pripadnika policije i vojske, Specijalne antiterorističke jedinice, Helikopterske jedinice, 72. brigade za specijalne operacije, 63. padobranske brigade, Ratnog vazduhoplovstva i protiv-vazduhoplovne odbrane.

Autor: Tanjug, Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Fotografije koje su obeležile dan

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021

Ovo su fotografije nekih od događaja u svetu i kod nas koji su obeležili ovu subotu, 17. april...Sahranjen britanski princ Filip, vojvoda od Edinburga i suprug kraljice Elizabete Druge...(Beta, FoNet)..Održana združena vojno-policijska vežba sa bojevim gađanjem "Odgovor 2021"...(FoNet/MUP)..Svemirska...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.