Do sinoć 466 migranata odustalo od ilegalnog ulaska u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do sinoć 466 migranata odustalo od ilegalnog ulaska u Srbiju

Broj pokušaja ilegalnih prelazaka državne granice sa Bugarskom i Makedonijom je u opadanju od kada te delove granice obezbeđuju zajednički timovi vojske i policije Srbije, izjavio je danas portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić.

"Od 22. jula, od kada su naše snage na terenu, imamo već neke rezultate koji nam govore da dobro radimo svoj posao. Do sinoć u 19 sati 466 migranata je odustalo od pokušaja ilegalnog ulaska u Srbiju, to je brojka koja se povećava iz dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u dan, što znači da naše prisustvo daje rezultate", rekao je Krivokapić za RTS rekao.

On je naveo i da je trenutna situacija stabilna i da su zajedničke snage vojske i policije duž granice spremne da odgovore na sve izazove koji se mogu desiti. Krivokapić je dodao i da migranti više ne pokušavaju da pređu granicu uz prisustvo vodiča i krijumčara i da sada biraju planinske prevoje i teško pristupačan teren.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Smanjuje se broj ilegalnih prelazaka srpske granice

Izvor: RTS, 27.Jul.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je, prilikom obilaska pripadnika Vojske Srbije i policije koji su angažovani na zaštiti srpskih granica kod Preševa, rekao da se smanjuje broj migranata koji pokušavaju da ilegalno uđu u Srbiju. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.