Diković s komandantom Kfora

Izvor: RTS, 23.Avg.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diković s komandantom Kfora


Načelnik Generalštaba Ljubiša Diković u susretu sa komandantom Kfora Salvatoreom Kuočijem ocenio da je bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji složena, te istakao da Vojska Srbije prepoznaje međunarodne snage na KiM kao važan faktor stabilnosti i garant bezbednosti za stanovništvo i zaštitu našeg nacionalnog, kulturno-istorijskog i verskog nasleđa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diković s komandantom Kfora o bezbednosti na Kosovu

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2018

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković razgovarao je na niškom vojnom aerodromu sa komandantom Kfora Salvatoreom Kuočijem o saradnji i aktuelnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu, kao i duž administrativne linije sa KiM...Uz ocenu da je bezbednosna situacija na prostoru Kosova i Metohije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.