Diković i komandant KFOR o saradnji

Izvor: B92, 10.Apr.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diković i komandant KFOR o saradnji

Niš -- Načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković i komandant Kfora Salvatore Farina razgovarali su o aktuelnoj situaciji na KiM i u kopnenoj zoni bezbednosti.

General Diković i general-major Farina, su tokom sastanka na niškom aerodromu, razgovarali i o daljoj saradnji Vojske Srbije i Kfora, navela je Vojska Srbije na svom sajtu.

Reč je o sastanku na visokom nivou Zajedničke komisije za sprovođenje Vojnotehničkog sporazuma, koju čine komisija komande >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kfora i komisija predstavnika snaga bezbednosti Srbije, podsetila je Vojska Srbije.

Sastanci te komisije kao i načelnika Generalštaba vojske Srbije i komandanta snaga Kfora periodično se održavaju na vojnom delu niškog aeroidroma i u bazi "Jug" kraj Bujanovca.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Diković i komandant KFOR o saradnji

Izvor: RTV Pink, 10.Apr.2014

. . . Načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković i komandant Kfora Salvatore Farina razgovarali su o aktuelnoj situaciji na KiM i u kopnenoj zoni bezbednosti.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.