Četvrtak, 10.04.2014.

17:46

Diković i komandant KFOR o saradnji

Načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković i komandant Kfora Salvatore Farina razgovarali su o aktuelnoj situaciji na KiM i u kopnenoj zoni bezbednosti.

Izvor: Tanjug

Default images

General Diković i general-major Farina, su tokom sastanka na niškom aerodromu, razgovarali i o daljoj saradnji Vojske Srbije i Kfora, navela je Vojska Srbije na svom sajtu.

Reč je o sastanku na visokom nivou Zajedničke komisije za sprovođenje Vojnotehničkog sporazuma, koju čine komisija komande Kfora i komisija predstavnika snaga bezbednosti Srbije, podsetila je Vojska Srbije.

Sastanci te komisije kao i načelnika Generalštaba vojske Srbije i komandanta snaga Kfora periodično se održavaju na vojnom delu niškog aeroidroma i u bazi "Jug" kraj Bujanovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: