Izvor: Danas, 05.Okt.2023, 07:11

Danas 19. godišnjica ubistva gardista na Topčideru, porodice ispred vojnog objekta Karaš

Ispred vojnog objekta "Karaš" na Topčideru danas će članovi porodice obeležiti 19. godišnjicu pogibije gardista Vojske Srbije i Crne Gore Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića, koji su na tom mestu pronađeni mrtvi 5. oktobra 2004. godine.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo dvojice gardista u Topčideru: Kako istraga skoro dve decenije tapka u mestu – „Progovoriće kad padnu u smrtnu postelju“:

Izvor: Danas, 05.Okt.2023

Getty ImagesRekonstrukcija misteriozne smrti gardista 2004. godine. Tekst je ažuriran 5. oktobra 2023. Peti oktobar je za većinu ljudi u Srbiji asocijacija na velike demonstracije koje su srušile režim Slobodana Miloševića, ali za porodice vojnika Jakovljevića i Milovanovića to je tužan i tragičan...

Nastavak na Danas...

Zašto smo na devetnaestu godišnjicu od smrti gardista nikada dalje od istine?

Izvor: Danas, 05.Okt.2023

Ako je proročanstvo pokojnog Vladana Batića da će se ubistvo gardista rešiti 20 godina nakon zločina zvučalo pesimistično u trenutku kada je to rekao, to više sasvim sigurno nije slučaj. Bez sumnje, svi oni koji su juče došli ispred vojnog objekta „Karaš“ na Topčideru da obeleže 19-tu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.