Čitajte na Vesti digital: Srpski graničari pomogli porodici sa Rogozne

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na "Vesti" digital: Srpski graničari pomogli porodici sa Rogozne

Čim su na Vesti Online pročitali priču da su Milan i Eva Milanović i njihova šestogodišnja ćerkica Marija - Mara iz zabitog Žunjevića na Rogozni ponovo na ivici gladi, pripadnici Vojske Srbije iz baza Mojstir i Tabalije na granici Srbije i Kosova odlučili su da, u domenu svojih moći, pomognu ovoj porodici.

- Pozvali su nas i pitali: kada da nas posete i šta nam je najpotrebnije. Rekli smo im da nam je svaka pomoć dobrodošla, jer smo u mraku, a u kući više >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nemamo ni dinara, niti kilograma

brašna. Sve što smo imali i što su nam čitaoci "Vesti", koji nam pomažu da opstanemo na opusteloj planini, ranije slali, potrošili smo - priča Milan Milanović.

Ceo tekst našeg reportera Dragana N. Petrovića pročitajte na VESTI DIGITAL

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Čitajte nas digitalno!
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.