Izvor: Blic, 02.Feb.2023, 19:05

"Blic" ispred kuće hirurga s VMA koji je pretukao suprugu: Evo ŠTA JE POLICIJA IZNELA IZ STANA! Komšije u šoku: "Ko zna čega su se deca nagledala i šta je sve jadna žena trpela!" (FOTO)

Komšije Nikole Ostojića, potpukovnika Vojske Srbije i poznatog hirurga s VMA koji je počinio brutalno porodično nasilje i pretukao svoju suprugu, otkrile su za "Blic" o kakvoj je porodici reč i u kakvim su odnosima prethodno bili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POLICIJA PRETRESLA KUĆU UHAPŠENOG HIRURGA: Evo šta su pronašli

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Feb.2023

Policajci su danas pretresli kuću N.O. (48) potpukovnika Vojske Srbije i hirurga na VMA koji je uhapšen zbog sumnje da je svojoj supruzi naneo teške telesne povrede. Komšije N.O. potpukovnika Vojske Srbije i poznatog hirurga s VMA koji je počinio brutalno porodično nasilje i pretukao svoju suprugu,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.