Avioni i helikopetri VS nad Beogradom i Pančevom

Izvor: Akter, 10.Sep.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avioni i helikopetri VS nad Beogradom i Pančevom

Povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće iznad Beograda i Pančeva od srede do petka između 16 i 19 časova, u zavisnosti od vremenskih uslova, kao i u subotu 13. septembra od 17 i 30 do 19 časova

Planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika učestvuju avioni tipa ''galeb G-4'' i ''Mig-29'' i helikopteri tipa ''gazela'', navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Zbog održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << svečanosti u centru grada doći će do izmene režima saobraćaja i do zatvaranja pojedinih ulica.

U petak 12. septembra od 20 do 22 časa i na dan svečanosti, u subotu 13. septembra od 16.30 do 20 časova, zatvorene će biti sledeće ulice: Trg Nikole Pašića u celini do Terazija, zatim Takovska od ugla sa Kosovskom ulicom do raskrsnice Bulevar Kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - ulica Kneza Miloša.

Takođe će biti zatvoren za saobraćaj u Bulevaru Kralja Aleksandra od ulice Arhiepiskopa Danila do raskrsnice sa Trgom Nikole Pašića - Kneza Miloša - Takovska ulica.

Ulica Kneza Miloša biće zatvorena za saobraćaj od ulice Lazarevićeva do raskrsnice Bulevar Kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - Takovska ulica, a Vlajkovićeva i Kosovska ulica biće zatvorene u celini, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

To Vojska vežba nad Beogradom i Pančevom za paradu

Izvor: Mondo, 10.Sep.2014

Od danas do subote avioni i helikopteri Vojske Srbije će, u sklopu priprema za promociju najmlađih oficira Vojske Srbije, nadletati iznad Beograda i Pančeva u vremenu od 16:00-19:00 časova, saopštilo Ministarstvo odbrane...Foto: Igor Salinger/Vojska Srbije..Planirano je da u letačkom programu povodom...

Nastavak na Mondo...

Let u čast novih oficira

Izvor: RTS, 10.Sep.2014

Povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije avioni i helikopteri VS nadletaće Beograd i Pančevo od srede do petka između 16 i 19 časova, u zavisnosti od vremenskih uslova, kao i u subotu 13. septembra od 17.30 do 19 časova. ..Planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.