To Vojska vežba nad Beogradom i Pančevom za paradu

Izvor: Mondo, 10.Sep.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To Vojska vežba nad Beogradom i Pančevom za paradu

Od danas do subote avioni i helikopteri Vojske Srbije će, u sklopu priprema za promociju najmlađih oficira Vojske Srbije, nadletati iznad Beograda i Pančeva u vremenu od 16:00-19:00 časova, saopštilo Ministarstvo odbrane.

Foto: Igor Salinger/Vojska Srbije

Planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika učestvuju avioni "galeb G-4" i "mig-29" i helikopteri "gazela". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Zbog održavanja svečanosti u centru grada doći će do izmene režima saobraćaja i do zatvaranja pojedinih ulica.

U petak 12. septembra u vremenu od 20:00 do 22:00 časa i sutradan, na dan svečanosti, od 16.30 do 20.00 časova, biće zatvroen jedan broj ulica u centru grada.

Biće zatvoren čitav Trg Nikole Pašića, Takovska ulica od ugla sa Kosovskom do Kneza Miloša, Bulevar Kralja Aleksandra, od ulice Arhiepiskopa Danila do raskrsnice sa Trgom Nikole Pašića, kao i Vlajkovićeva i Kosovska ulica u celini.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.